Meet our team

Fluctus is in 2006 opgericht door Gertjan Drent en door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor product design en engineering in Noord-Nederland. Het Fluctus team bestaat uit enthousiaste designers die samen elke uitdaging aangaan. Geen lagen van managers, maar korte lijnen tussen klant en team is wanneer Fluctus op zijn sterkst is.

Gertjan is in 1988 afgestudeerd aan de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen. Hij is zijn carrière gestart bij Philips Domestic Appliances and Personal Care, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in product engineering en product management. Hij is gespecialiseerd in projectmanagement, product engineering en productie ondersteuning.

Gertjan Drent

Product Designer / Founder

Bart Kip

Industrial Designer

Jordy is een industrieel ontwerper met een achtergrond in Industrial Design en Product Design en ervaring in de metaalindustrie. Met zijn creativiteit, holistische ontwerp-aanpak en kennis van productontwikkeling creëert hij betekenisvolle oplossingen.

Jordy Oplaat

Industrial Designer

Olaf is een gepassioneerde industrieel product ontwerper met ervaring in de verpakkingsindustrie. Zijn expertise ligt in het vertalen van klantbehoeften naar praktische en duurzame ontwerpen. Met oog voor detail en creativiteit ontwerpt hij innovatieve, functionele en esthetische producten. Hij gelooft in de kracht van een goed ontwerp om merkwaarden te versterken en de gebruikservaring te verbeteren.

Olaf Holleman

Industrial Designer

Matthijs studeerde in 2012 af in productontwerpen en psychologie,begon zijn carrière in de fietsindustrie en spreekt Chinees. Na tien jaar bij Brightbird heeft hij meerdere prestigieuze designprijzen gewonnen dankzij zijn innovatieve ontwerpen en diepgaand begrip van gebruikersbehoeften.

Matthijs Looze

Industrial Designer

Tim Mulder

Industrial Designer

Loes is een tweedejaars masterstudent in Biomedical Engineering aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier volgt ze de richting Medical Device Design, waarbij ze zowel haar interesse voor de medische wereld als haar creativiteit kan combineren.

Loes van Leeuwen

Graduate Biomedical Engineering

Silke is derdejaars student Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool Groningen. Haar passie voor tekenen en creativiteit combineert ze met technisch denkvermogen om bij te dragen aan diverse innovatieve producten.

Silke Jorritsma

Product Design Trainee

Tobias Grevelink

Trainee Industrial Product Design

Onze netwerkpartners

nl_NLDutch