Meet our team

Gertjan is in 1988 afgestudeerd aan de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen. Hij is zijn carrière gestart bij Philips Domestic Appliances and Personal Care, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in product engineering en product management. Hij is gespecialiseerd in projectmanagement, product engineering en productie ondersteuning

Gertjan Drent

Product Designer / Founder

Fluctus is in 2006 opgericht door Gertjan Drent en door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor product design en engineering in Noord-Nederland. Het Fluctus team bestaat uit enthousiaste designers die samen elke uitdaging aangaan. Geen lagen van managers, maar korte lijnen tussen klant en team is wanneer Fluctus op zijn sterkst is.

Na zijn afstuderen in 2014, als Industrieel Product Ontwerper aan het Saxion in Enschede, is Jarno gestart bij Fluctus als Productontwerper. Zijn passie ligt bij het ontwerpen van producten waarbij vormgeving, user-experience en technische uitdagingen samenkomen.

Jarno von Piekartz

Product Designer

Van je hobby je werk maken, dat lukte Martijn. Na in 2021 afgestudeerd te zijn als Industrieel Product Ontwerper (Windesheim) is Martijn na een eerdere succesvolle stage in 2020 bij Fluctus terug gekomen als Product Designer. Thuis knutselt hij aan zelf gebouwde licht-elektrische voertuigen. Van daaruit ontstond ook Martijns’ passie voor producten waarbij mechanica en elektronica samenkomen tot een product waarbij functioneel design en gebruikerservaring prioriteit hebben.

Martijn Stavorinus

Product Design Engineer

Junior Product Designer

Maarten Reitsema is een enthousiaste en leergierige student Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool te Groningen. Dit halfjaar zal hij ons als stagiair komen versterken. Maarten is een leergierige en onderzoekende ontwerper met oog voor detail, in combinatie met zijn affiniteit met CAD-werk en technisch inzicht is hij een aanwinst voor ons team!

Bob Varwijk

Product Design Intern

Majd heeft in 2022 zijn stage succesvol afgerond bij Fluctus. Echter kunnen wij geen afscheid van hem nemen. Majd helpt ons uit de brand wanneer wij handen tekort komen.

Majd Jarbou

Stand-in Designer

Martijn de Jong is een Industrieel Product Ontwerpen student aan het Windesheim in Zwolle. Hij zal aankomend half jaar gaan afstuderen met een leuk en innovatief project in opdracht van Hago. Onder begeleiding van Fluctus zal Martijn zich bezig houden met een innovatieve manier om zwerfafval op scholen te verminderen.

Martijn de Jong

Graduate Intern

Onze netwerkpartners

nl_NLDutch