Gertjan is in 1988 afgestudeerd aan de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen. Hij is zijn carrière gestart bij Philips Domestic Appliances and Personal Care, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in product engineering en product management. Hij is gespecialiseerd in projectmanagement, product engineering en productie ondersteuning

Gertjan Drent

Product Designer / Founder

Na zijn studie Industrieel Product Ontwerpen aan het Windesheim College Zwolle is Arne in 2015 aan de slag gegaan bij Fluctus. Zijn interesses liggen bij productvormgeving, ergonomie, user-interface(apps) en het technisch uitwerken van een goed ontwerp.

Arne Nolles

Product Designer

Laura is een enthousiaste ontwerper uit Frankrijk waar ze Industrieel Ontwerpen studeert aan de L'École de design Nantes Atlantique, met als specialiteit ‘healthcare’ en ‘social domains’. Haar wens is om zichzelf te verdiepen in het menselijke aspect van design en om tastbare producten te maken voor mensen die het nodig hebben.

Laura Piekolek

Product Designer Intern

Na zijn afstuderen in 2014, als Industrieel Product Ontwerper aan het Saxion in Enschede, is Jarno gestart bij Fluctus als Productontwerper. Zijn passie ligt bij het ontwerpen van producten waarbij vormgeving, user-experience en technische uitdagingen samenkomen.

Jarno von Piekartz

Product Designer

Onze netwerkpartners

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch