Meet our team

Gertjan is in 1988 afgestudeerd aan de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen. Hij is zijn carrière gestart bij Philips Domestic Appliances and Personal Care, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in product engineering en product management. Hij is gespecialiseerd in projectmanagement, product engineering en productie ondersteuning

Gertjan Drent

Product Designer / Founder

Fluctus is in 2006 opgericht door Gertjan Drent en door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor product design en engineering in Noord-Nederland. Het Fluctus team bestaat uit enthousiaste designers die samen elke uitdaging aangaan. Geen lagen van managers, maar korte lijnen tussen klant en team is wanneer Fluctus op zijn sterkst is.

Na zijn afstuderen in 2014, als Industrieel Product Ontwerper aan het Saxion in Enschede, is Jarno gestart bij Fluctus als Productontwerper. Zijn passie ligt bij het ontwerpen van producten waarbij vormgeving, user-experience en technische uitdagingen samenkomen.

Jarno von Piekartz

Product Designer

Majd Jarbou is een enthousiaste student Industrieel Product Ontwerpen van de HANZE Hogeschool (Groningen) en komt Fluctus het komende halfjaar bij verschillende projecten versterken. Eerder heeft hij industrieel Engineering gestudeerd aan de Technical Institute of Engineering in Damascus. Majd zijn kwaliteiten liggen bij mechanica, ergonomie en design. Daarnaast wil hij zich bij Fluctus verder ontwikkelen op het gebied van technologie.

Majd Jarbou

Product Design Intern

Van je hobby je werk maken, dat lukte Martijn. Na in 2021 afgestudeerd te zijn als Industrieel Product Ontwerper (Windesheim) is Martijn na een eerdere succesvolle stage in 2020 bij Fluctus terug gekomen als Product Designer. Thuis knutselt hij aan zelf gebouwde licht-elektrische voertuigen. Van daaruit ontstond ook Martijns’ passie voor producten waarbij mechanica en elektronica samenkomen tot een product waarbij functioneel design en gebruikerservaring prioriteit hebben.

Martijn Stavorinus

Product Designer

Product Designer

Onze netwerkpartners

nl_NLDutch