Dutch Design Week 2019

“Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Hoewel tijdens het evenement alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod komen, ligt de nadruk op experiment, vernieuwing en cross-overs. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.”

Dit jaar staat de DDW in teken van “If not now, then when?”, dit thema roept op tot de vervolgactie van vorig jaar (“if not us, then who?”) en is daarmee letterlijk een call to action. Reden genoeg om met de Fluctus-crew eens een kijkje te gaan nemen in Eindhoven. Bij een ontwerpbureau komen deze vraagstukken namelijk ook geregeld naar voren, voor Fluctus was dit dan ook een dag vol inspiratie en mooie belevingen!

Bron: DDW

nl_NLDutch