keyshot renderen

Fotorealistische product afbeeldingen met Keyshot

Een van de extra services die Fluctus biedt is het maken van renders. Zodra er 3D tekeningen zijn van het concept of eindontwerp is het mogelijk om hier fotorealistische product afbeeldingen van te maken! Fluctus gebruikt hiervoor altijd de meest recente versie van Keyshot, een programma waar zowel afbeeldingen als animaties mee gemaakt kunnen worden.

Productrenders zijn handig in verschillende stadia van het ontwerpproces. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van materialen en kleuren; met een paar muisklikken is het mogelijk de materialen en dus uitstraling van een ontwerp te beoordelen. Ook kan het gebruikt worden om conceptontwerpen te presenteren. Zelfs zonder dat er een fysiek product op tafel ligt kunnen collega’s of investeerders keuzes maken. Daarnaast gebruiken wij Keyshot voor het maken van beeldmateriaal voor marketing doeleinden, presentaties en gebruikershandleidingen.

Wanneer een “platte” afbeelding niet genoeg is, kan er ook gekozen worden voor een animatie. Denk hier bijvoorbeeld aan het uitleggen van de functie, zoals bewegende delen, knopjes die ingedrukt worden, of een “exploded view” waarbij elk onderdeel als het ware wordt gedemonteerd.

nl_NLDutch