Gebruik data om uw trainingsroutine aan te passen

Geen enkel paard of persoon is 100% symmetrisch. Het is de taak van renners om het paard zo symmetrisch mogelijk te laten bewegen voor optimale trainingsresultaten. Dat vereist een heel goed gevoel. Hoe weet je zeker dat je gevoel klopt?  Equestic analyseert de symmetrie van het paard na elke training en vergelijkt de gegevens met eerdere trainingssessies. Je krijgt uniek inzicht in de ontwikkeling van de symmetrie van je paard en detecteert minutieuze veranderingen lang voordat je ze voelt of ziet.

Brightbird Design Center heeft de vorm vastgelegd; Fluctus heeft de engineering verzorgd en heeft de productie geregeld.

equestic_slide_07_800x600

Onze competenties

4_BC_Engineering

Product Engineering

We ontwikkelen een robuust product dat met behulp van de juiste knijpkracht en wrijving in positie blijft tijdens een trainingssessie

3_BC_Prototype & Testing

Prototyping & Testing

Een 3D-geprinte proefserie wordt in een vroeg stadium gebruikt voor een veldtest. We testen 3D gefreesde lichtgeleiders in een vroeg stadium of de LED voldoende zichtbaar is aan de buitenzijde. Voor het rubberen USB-dop laten we modellen gieten om er zeker van te zijn dat het werkt voordat er geïnvesteerd moet worden in de productie-matrijzen.

6_BC_Production Assistance

Production Assistance

Als de productie aanloopt zijn we aanwezig om de producten te beoordelen en om da laatste puntjes op de i te zetten

nl_NLDutch