Op het juiste tempo of diepte reanimeren is niet makkelijk, maar met behulp van de SimCPR PRO wordt dit ineens een stuk makkelijker. Ga naar de website

Succesvol reanimeren met de Sim CPR

De SimCPR®PRO en de SimCPR®Trainer zijn  de opvolgers van de eerder ontworpen SimCPR voor Samaid. SimCPR is een sensor met versnellingsmeter die feedback geeft over diepte en tempo van hartmassage. Het SimCPR-algoritme analyseert de hartmassage bewegingen en berekent nauwkeurig wat de diepte is van iedere naar beneden gerichte slag. De bijbehorende app geeft instructies om de reanimatievaardigheden te verbeteren. 

De SimCPR PRO geeft aanwijzingen voor de juiste bewegingen in een noodgeval waarbij iemand gereanimeerd moet worden. Door middel van oplichtende symbolen krijgt de gebruiker feedback voor de afstand die ingeduwd moet worden en voor het tempo waarmee gereanimeerd moet worden.

 

Fluctus is verantwoordelijk voor design, engineering en productie van de SimCPR, evenals de graphics van de gebruikershandleiding.

 

SimCPR-PRO_02_800x600

Onze competenties

2_BC_Product Design

Product Design

Fluctus heeft de eenvoudige, compacte vorm bedacht die goed past bij het concept en de gekozen manier van bevestigen met klittenband. De vorm van horloge en bandje is afgeleid van de meest gangbare manier om een horloge om de pols te doen, zodat zeker bij gebruik van de PRO- versie in een noodsituatie, het om de pols bevestigen op een natuurlijke wijze verloopt.

4_BC_Engineering

Product Engineering

Het gekozen materiaal is zodanig gekozen dat het sterk genoeg is voor het vastmaken van het bandje en dat er genoeg flexibiliteit is om de toleranties op te vangen van de sensormodule.

6_BC_Production Assistance

Production Assistance

Fluctus is verantwoordelijk voor het leveren van de spuitgiet-producten en de polsband.

3_BC_Prototype & Testing

Prototyping & Testing

Met onze eigen 3d printers kunnen we gemakkelijk verschillende concepten en prototypes maken. Deze modellen dienen als ergonomie studie en voor het testen van de functie en de zichtbaarheid van de feedback-lampjes.

5_BC_3D & Product Visualization

Product Visualizations

De 3D CAD modellen gebruiken we om foto-realistische afbeeldingen te maken voor de gebruiksaanwijzingen en voor de website. Deze afbeeldingen kunnen gebruikt worden voor marketingdoeleinden voordat er producten geproduceerd zijn.

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch