Succesvol reanimeren met de Sim CPR

De SimCPR®Trainer geeft feedback over diepte en het tempo van hartmassage. Het SimCPR-algoritme analyseert de hartmassage bewegingen en berekent nauwkeurig wat de diepte is van iedere naar beneden gerichte slag. De bijbehorende app geeft instructies om de reanimatievaardigheden te verbeteren. De trainer kan gebruikt worden op alle merken reanimatie-oefen-poppen. Tegelijkertijd kan de gebruiker oefenen met de feedback-LED’s die op het horloge zichtbaar zijn. Dit zijn dezelfde lichtsignalen als bij de PRO-versie.

De SimCPR®PRO geeft aanwijzingen voor de juiste bewegingen in een noodgeval waarbij iemand gereanimeerd moet worden. Door middel van oplichtende symbolen krijgt de gebruiker feedback voor de afstand die ingeduwd moet worden en voor het tempo waarmee gereanimeerd moet worden.

Fluctus is verantwoordelijk voor de engineering van de SimCPR, Brightbird Design Center ondersteunde bij het design.

 

Sim CPR pro

Onze competenties

2_BC_Product Design

Product Design

Fluctus heeft Brightbird Design Centre ingeschakeld om de behuizing vorm te geven. Een belangrijke randwoorwaarde was dat de elektronica-module met posities voor de LED-signalen en het zacht rubberen frontpaneel een gegeven waren.

4_BC_Engineering

Product Engineering

Speciale aandacht is besteed aan het kunnen verwijderen of verwisselen van de batterij. Omdat vooral bij noodgevallen er wel eens hard aan de polsband getrokken kan worden bij het omdoen, is gekozen voor een robuuste oplossing met 4 speciale schroeven voor kunststof behuizingen.
Het bandje, de lichtgeleider en de elektronicamodule zijn op elkaar afgestemd voor de assemblage.

6_BC_Production Assistance

Production Assistance

Fluctus heeft in overleg met de opdrachtgever en de producent de onderdelen getuned voor wat betreft materiaalspecificatie, maatvoering en kleuren.

3_BC_Prototype & Testing

Prototyping & Testing

Met onze eigen 3d printers kunnen we gemakkelijk verschillende concepten en prototypes maken. Deze modellen dienen als ergonomie studie en voor het testen van de functie en de zichtbaarheid van de feedback-lampjes.

5_BC_3D & Product Visualization

Product Visualizations

De 3D CAD modellen gebruiken we om foto-realistische afbeeldingen te maken voor de gebruiksaanwijzingen en voor de website. Deze afbeeldingen kunnen gebruikt worden voor marketingdoeleinden voordat er producten geproduceerd zijn.

nl_NLDutch