De beste straatverlichting bewegingssensor in zijn klasse

CitySense Plus is een bewegingssensor voor straatlantaarns met een geïntegreerde draadloze lichtregeling. Fluctus was verantwoordelijk voor de engineering van de CitySense. De sensor biedt on-demand adaptieve verlichting, waardoor de lampen hun helderheid aanpassen op basis van de aanwezigheid van voetgangers, fietsers of auto’s.
Met behulp van een real-time mesh-netwerk activeert CitySense Plus naburige lichten en creëert een veilige cirkel van licht rondom een bewoner. De aanpassing aan de menselijke aanwezigheid gebeurt automatisch, storingsfactoren zoals kleine dieren of bewegende bomen worden uitgefilterd.

CS_slide_01_800x600

Onze competenties

4_BC_Engineering

Product Engineering

In de engineer-fase heeft Fluctus nauw samengewerkt met de designer, met het team elektronica-ontwikkelaars en met de spuitgieter die de Fresnel-lenzen voor de sensors in de omhulling geïntegreerd heeft

6_BC_Production Assistance

Production Assistance

De eerste spuitgietproducten worden uitgebreid getest en na het tunen van enkele kritieke maten volgen er nieuwe samples die het predikaat IP67 verdienen voor stof en waterdichtheid.

nl_NLDutch