De nieuwste generatie Smart City verlichtingscontroller

Met SkyLite Prime kunnen steden hun straatverlichting upgraden door de lantaarnpalen onderling te verbinden in een slim netwerk. In combinatie met een slimme driver levert SkyLite Prime geavanceerde systeemanalyses voor gezondheid, energiemeting en ondersteuning voor activabeheer. De Zhaga-interface zorgt voor een snelle installatie op alle gestandaardiseerde armaturen.

Tvilight Skylight

Onze competenties

1_BC_Concept Development

Concept Development

In deze snel groeiende markt voor het beter regelen van straatverlichting hebben we in nauw overleg met de opdrachtgever de specificatie en componentkeuze bepaald.

2_BC_Product Design

Product Design

Deze behuizing is zo ontworpen dat hij klopt bij het vooruitstrevende karakter van het product

4_BC_Engineering

Product Engineering

In de engineer-fase worden alle onderdelen tot in detail vastgelegd. In een vroeg stadium overleggen we met de spuitgieter voor het integreren van harde en zachte plastic materialen in 1 matrijs. Voor het doorzichtige materiaal kiezen we een plasticsoort die geschikt is voor langdurig gebruik buitenshuis en die goedgekeurd is voor vrijgave van het product in Europa en de USA.

3_BC_Prototype & Testing

Prototyping

In de ontwerpfase hebben de 3D prints van onze printers enorm geholpen om de juiste keuzes te maken in het ontwerpproces.

6_BC_Production Assistance

Production Assistance

We hebben een intensief traject doorlopen om het product met de juiste kwaliteit in massa geproduceerd te krijgen.

nl_NLDutch