Uniek en compact met een gebruiksvriendelijk doseringssysteem

Overdosering schaadt de gezondheid van het dier. Onderdosering maakt het onmogelijk om het optimale resultaat van het geneesmiddel te bereiken. Het VetArt ™ ‘Squeeze Before You Dial’-verstelsysteem voorkomt beide situaties. Het is een uniek systeem dat is ontworpen door Fluctus. Functionele vormgeving zorgt er voor dat de klant snel aan dit systeem gewend raakt. Ook zorgt dit doseringssysteem ervoor dat de gebruiker geen zorgen hoeft te maken dat de dosering tijdens het gebruik per ongeluk kan worden aangepast.

Meddit vetrinary injector

Onze competenties

1_BC_Concept Development

Concept Development

We definiëren een specificatie die de grondslag is voor een concept dat in deze markt onderscheidend is qua bediening en instelmogelijkheden.

2_BC_Product Design

Product Design

Met de gegeven technische randvoorwaarden maken we designvarianten waarvan we de beeldbepalende grip stapsgewijs verfijnen

4_BC_Engineering

Product Engineering

In de engineer-fase worden alle onderdelen tot in detail vastgelegd als 3D CAD model.
Materialen worden zo gekozen dat ze bestand zijn tegen de autoclaaf waarin de injector gereinigd kan worden.

3_BC_Prototype & Testing

Prototyping & Testing

Modellen en prototypes gebruiken we het hele ontwerpproces om de ergonomie te checken en om een goede indruk te krijgen van de sterkte van de onderdelen

5_BC_3D & Product Visualization

Product Visualizations

De 3D CAD modellen gebruiken we om foto-realistische afbeeldingen te maken voor de gebruiksaanwijzingen, de verpakkingen en voor de website. Op deze manier kan de website klaar zijn voordat de eerste producten geproduceerd worden.

6_BC_Production Assistance

Production Assistence

We zijn pas tevreden als de eerste batch producten succesvol geïntroduceerd wordt. We doorlopen een intensief traject om de producten te optimaliseren voor nauwkeurige doseringen.

nl_NLDutch